Wie ben ik?

Ik ben Hetty Jelsma, getrouwd en moeder van drie geweldige kinderen. Twee meiden en een jongen. Ik ben dol op de natuur, ga heel graag met de honden wandelen in het bos of langs het water. Daarnaast hou ik ook ontzettend van natuurfotografie. Het mooie zit vaak in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld vlinders. Ik ben dol op vlinders met hun prachtige kleuren en de reis die ze hebben afgelegd om een vlinder te worden. Zo is het ook in het leven, we gaan soms door hele moeilijke donkere periodes maar komen daar vaak sterker en mooier uit.

Zo heb ik ook veel meegemaakt in mijn leven, zoals bijvoorbeeld dat mijn man in 2005 met een oorlogstrauma (PTSS) terugkwam van een uitzending uit Irak. Het heeft 12 jaar gekost voordat we hulp kregen om uit te zoeken wat er met mijn man aan de hand was. En toen kwam de diagnose PTSS. Er viel veel op zijn plek, maar het maakte het nog niet makkelijk. Ik heb mijzelf ontzettend veel weggecijferd in die tijd, voor mijn man en kinderen. Het was een tijd waarin ik in de overleefstand stond en elke dag het gevoel had op glas te lopen. Gelukkig is mijn man in 2020 genezen en is hij niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk thuis gekomen uit Irak. 


Vijf jaar geleden besloot ik om meer voor mezelf te kiezen en mee te gaan met een reis van Move Your Mountain (www.moveyourmountain.nl) om te ontdekken wat Gods plan voor mijn leven is en wat ik precies wil. Daar in de bergen heb ik zulke bijzondere dingen mogen ervaren. Er ging elke twee meter dat ik de berg op liep een nieuw vlindertje met mij mee, elke keer een andere kleur. Heel bijzonder om mee te maken. Ik was al dol op vlinders, maar nu nog meer. Ik zag deze vlinders echt als cadeautjes uit de hemel. Er is iemand die tegen mij wil zeggen dat Hij mij ziet en van mij houdt. Dat is onze lieve Vader in de hemel en Hij wil dit ook tegen jou zeggen!


Daar in de Zwitserse bergen heb ik op mijn hart gekregen om coach te worden. Ik vind het heel fijn om met mensen te werken, maar om mensen een stukje in hun reis op weg te mogen helpen dat vind ik helemaal geweldig. Dus ben ik na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als medewerker HR, in september 2020 gestart met de Christelijke Integratieve Coach opleiding van Groundwork. Op 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en sinds februari 2022 gediplomeerd en gecertificeerd Coach. 


Ik wil mensen helpen die het moeilijk hebben:

  • die misschien ook een partner thuis hebben met PTSS, continue in de overleefstand zitten en elke keer het gevoel hebben op glas te lopen om te voorkomen dat er iets kan gaan gebeuren.
  • die in hun verleden iets is overkomen wat nooit had mogen gebeuren;
  • die even niet meer weten hoe zelf verder te moeten.

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe dit is. Ook weet ik hoe je hier uit kunt komen! Je kunt het in de overleefstand niet blijven volhouden! Ergens heb je een moment voor jezelf nodig om op te laden en weer op krachten te komen!

Als Integratieve coach werk ik vooral vanuit je KRACHT! De kracht die al binnenin je zit, maar waar je niet goed meer bij kunt. Waar je de weg naartoe niet meer weet. Ik kan je leren hoe jij je kracht in kan zetten als oplossing van je eigen problemen! 

Wil jij dit ook? Wil jij uit die overleefstand komen? Wil jij niet meer continue op glas lopen? Wil jij geholpen worden?

Neem dan contact met mij op!  


Klik hier!

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen